Kreativitás, olvasás, zene, satöbbi - ahogyan a világot látom és megélem

Enci világa

Enci világa

Mr. Szigor dedikáló körútra indul

Aktualitások Lakatos Levente körül

2016. november 23. - Enid66

3463865_5.jpgKedvenc magyar kortárs írómnak, Lakatos Leventének néhány napon belül megjelenik a legújabb regénye - amit már nagyon várok! Ha szeretitek az olyan regényeket, amik izgalmasak, fordulatosak, kiszámíthatatlanok, ugyanakkor van benne csipetnyi romantika, és a csipetnél kicsit több erotika is, akkor szerintem Ti is szeretni fogjátok Levente írásait! :) Szigor visszatér!

Lakatos Levente korábbi regényeit is nagyon szeretem, általában elmondható, hogy többször is elolvastam őket, annyira jók! A fenti "összetevők" Levente minden írására jellemzőek, a romantikus/erotikus szál mellett mindig megjelenik valamilyen rejtély, ami a könyv végéig fenntartja az izgalmakat, nyomozhatunk, profilozhatunk, izgulhatunk a szereplőkkel együtt. A Barbi- (Barbibébi, Szeress jobban!) és a dr. Lengyel- (LoveClub, Bomlás, Aktus) sorozatok után Szigor került a történetek középpontjába, A tiltás gyönyöre idén tavasszal - a korábbi e-book megjelenéseket követően - jelent meg. Igor és Liza kapcsolata úgy ragadja magával az olvasót, ahogyan a regény főhőseit egymást iránt érzett vágyaik.13164361_10206312046468434_9051943699628374185_n.jpg

Most pedig folytatódik a történet, - előreláthatóan - november 25-én kerül a boltokba a Szigor-sorozat következő könyve, ami a csodás "A pillangók ébredése" címet kapta. 

Liza szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt. Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.

A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.

A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?15025276_1183428401693116_6065968271339207089_o.jpg 

A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiának második kötetében érdek és érzelem ismét összecsap.
Arcpirító erotika és gyilkos hatalmi játszmák csipetnyi humorral megszórva lépj be Szigor világába!

A könyv megjelenését követően Lakatos Levente dedikáló turnéra indul (mely Liza csábító ismertetőjegyére utalva a "Red Lips" fantázia-nevet kapta), december 1-je és 10-e között nyolc helyszínen várja az olvasókat, akik szeretnének aláírást szerezni legújabb, vagy akár régebbi könyveikbe. A dedikálásokról Levente facebook-oldalán megtaláljátok a legfontosabb, és legfrissebb infókat. És hogy a csajok számára méginkább vonzóak legyenek ezek az események: Levente összeszövetkezett a Catrice kozmetikai márkával - minden helyszínen az első harminc olvasó egy igazán dögös vörös rúzzsal térhet haza! Részletekért katt: ide :)

Én Szigor két kötetével érkezem majd Budapestre, nagyon várom már!

14700984_1157091307660159_8112160840944318295_o.jpgDedikálásra fel!

Ha pedig Levente korábbi könyvei még nincsenek meg az otthoni könyvtáradban, de szeretnéd őket megszerezni, akkor is tudok olyat mondani, ami biztosan feldob: a Libri gondozásában a korábbi kötetek is újra elérhetőek lesznek! Az Aktus újraszerkesztett (ezúttal 929 (!) oldalas) változata már kapható is, a Bomlás és a sorozathoz illeszkedő új borítóban újraszülető LoveClub is hamarosan megérkezik a boltokba!

A bejegyzés trackback címe:

https://encivilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr5511993980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása