Kreativitás, olvasás, zene, satöbbi - ahogyan a világot látom és megélem

Enci világa

Enci világa

Őszi Duna-part

2018. november 04. - Enid66

img_20181104_125246_960x1280.jpgA hosszúra nyúló vénasszonyok nyara, a szikrázó napsütés ma délután a szabadba csábított, a színes természet pedig fotózásra ösztönzött. Dunaújváros legszebb része azt hiszem, egyértelműen a Duna-part, ami most, őszi színekbe öltözve talán még szebb arcát mutatta.

nevtelen_1.jpgAnnak ellenére, hogy már a november is megkezdődött, napközben még mindig 20 fok körül volt a hőmérséklet, a nap csodásan sütött, így - bár bőven lett volna mit csinálnom itthon - ebéd után tettem egy nagyobb sétát a Duna-parton. Séta közben azon gondolkodtam, hogy milyen jó, hogy a városnak olyan részén lakom, ahonnan nagyjából 5 perc alatt ki tudok menni ide, bár ennek ellenére mégis csak ritkán kerítek rá időt...

Most viszont kihasználtam a jóidőt és a hosszú hétvégét, és persze a telefonommal folyamatosan kattintgattam, a színes lombkoronákat és a földre hullott leveleket, az őszi fényeket muszáj volt megörökítenem.

A galériához katt a lenti képre!

A bejegyzés trackback címe:

https://encivilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr6714352659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása